Международното летище в Алепо, Сирия, тази нощ бе подложено на

...
Международното летище в Алепо, Сирия, тази нощ бе подложено на
Коментари Харесай

Летището в Алепо атакувано за трети път в последните 6 месеца

Международното летище в Алепо, Сирия , тази нощ бе подложено на офанзива. Това се случва за трети път за последните шест месеца.   Израел изстреля няколко ракети от Средиземно море, западно от крайбрежния град Латакия, в 3:55 сутринта, заяви сирийското министерство на защитата рано в сряда, представено от SANA.

Международното летище Алепо е главен канал за потока на филантропична помощ в страната след земетресението с магнитуд 7,8 по Рихтер в Южна Турция и Северозападна Сирия при започване на февруари, което умъртви повече от 50 000 души, измежду които повече от 6 000 в Сирия.

По-рано този месец Израел стартира въздушно нахлуване против сирийското летище Алепо , като повреди пистата му и го извади от употреба.
 Израел удари Сирия
Израел удари Сирия

Няколко ракети са целили интернационалното летище е Алепо, като то е ударено за повторно през последните дни

Сирийското държавно управление твърди, че израелският режим и неговите западни и районни съдружници подкрепят терористични групи Такфири, които не престават да сеят безпорядък в страната.

Израел постоянно нападна военни позиции в Сирия, изключително тези на ливанското съпротивително придвижване " Хизбула ".

Смята се, че Израел е нанесъл стотици удари по цели в следени от държавното управление елементи на Сирия през последните години, в това число офанзиви против летищата в Дамаск и Алепо , само че рядко признава или разисква интервенциите.
 Сирия: Израел удари интернационалното летище на Алепо
Сирия: Израел удари интернационалното летище на Алепо

Няма коментар от израелски публични лица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР