Международното финансово списание The Banker обяви УниКредит за най-добър доставчик

...
Международното финансово списание The Banker обяви УниКредит за най-добър доставчик
Коментари Харесай

Уникредит - с престижна награда за транзакционните си услуги

Международното финансово списание The Banker разгласи УниКредит за най-хубав снабдител на транзакционни услуги в Западна Европа.

"Радваме се, че получихме тази премия, която потвърждава, че предоставяме най-хубавите в своя клас услуги в един висококонкурентен пазар. Постижението приказва за сериозната работа на целия наш екип да разпознаваме потребностите на нашите клиенти и да подсигуряваме, че се съобразяваме с тях, а в това време продължаваме да създаваме и усъвършенстваме нашите оферти за клиентите ", сподели Лука Корзини, шеф на Глобални банкови транзакции в УниКредит.

Макар че дигитализацията продължава да господства измежду тематиките за премията, комплексният метод на УниКредит ѝ дава опция да се открои измежду общите трендове, обясниха представители на банката.

"Това включва съдействие с фирмите за финансови технологии за реализиране на характерни решения, както и ръководство на разноските за съдействие в цялата промишленост върху планове като незабавни заплащания, SWIFT gpi и we.trade, а в това време се създават самостоятелни технологии като цифровата платформа Trade Finance Gate. Развитието на банковата група в това отношение е подкрепено от настоящ ангажимент за вложения в размер 1.7 млрд евро в бизнес и операционни ИТ системи като част от стратегическия проект на банката – Transform 2019 ", допълват от Уникредит.

Тези цифрови нововъведения уголемяват обсега от сложни решения в световните банкови транзакции - от ръководство на парични средства и електронно банкиране, комерсиално финансиране и транзакционни продажби до решения за оборотен капитал и попечителски услуги, предоставени чрез мрежа от 4 000 кореспондентски банки в близо 175 страни.

Припомняме, че УниКредит получи премията на The Banker за най-хубав снабдител на транзакционни услуги в Западна Европа директно след оценката,което й присъди списание Euromoney. През май Euromoney разгласи УниКредит за най-хубава банка за транзакционни услуги в Централна и Източна Европа.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР