Международното финансово списание Euromoney обяви УниКредит Булбанк за пазарен лидер

...
Международното финансово списание Euromoney обяви УниКредит Булбанк за пазарен лидер
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк e пазарен лидер в управлението на парични средства

Международното финансово списание Euromoney разгласи УниКредит Булбанк за пазарен водач в ръководството на парични средства. Провеждано един път годишно, изследването взема поради мненията на почти 25 000 мениджъри на парични средства в Корпоративния бизнес, финансисти и финансови шефове по света.

Освен това в изследването на Euromoney за 2019 година за ръководство на парични средства УниКредит беше оповестена за най-хубав снабдител на услуги в девет страни: Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Германия, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.

УниКредит сграбчи наградата за водач в ръководството на парични средства за целия район на Централна и Източна Европа и в Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и Турция.

„ Отличието от Euromoney удостоверява положителното качество на услуги те ни . Управлението на парични средства е основна услуга за нашите клиенти . Наградaтa пo твърждава , че им предлагаме чудесно качество с богата продуктова гама, създадена да обслужва корпоративни клиенти от всевъзможен мащаб. Оставаме фокусирани върху подобряването на стойностните оферти за нашите клиенти и потребителска та задоволеност “, разяснява Александър Киров, шеф на ръководство Глобални транзакции в УниКредит Булбанк.

„ Тези резултати са извънредно достижение за банката. Те демонстрират нашите мощни страни във всички области на банкирането в Западна, Централна и Източна Европа. Стремежът ни е да построяваме дългогодишни партньорски връзки с фирмите и институциите, които обслужваме. “ – сподели Лука Корзини, шеф на Глобални банкови транзакции в УниКредит.

Тези резултати бяха получени с помощта на сериозната работа на нашия екип по ръководство на парични средства, само че в това време ние нямаше да можем да реализираме това без доверието, вярата в нас и съдействието на клиенти ни. Бихме желали да благодарим на всички тях за тяхната непрекъсната поддръжка “ , добави Седрик Деррас, шеф Управление на парични средства в банковата група.

Резултатите са и разследване от фокусираната ни работа в посока от ден на ден нововъведения, в това число виртуални сметки, незабавни заплащания и SWIFT gpi. В този смисъл, Уникредит Груп се стреми освен да следва трендовете в промишлеността, само че и да ги води и усъвършенства в сходство с потребностите на клиентите.

Резултатите от изследването се прибавят към непрестанно възходящия лист с награди на звеното на банката за световни банкови транзакции. Част от актуалните награди на УниКредит за 2019 година включват „ Най-добър снабдител на транзакционни услуги в Западна Европа “ като част от годишните награди за транзакционно банкиране на списание The Banker и „ Най-добра банка за транзакционни услуги за Централна и Източна Европа “ на премиите на Euromoney за чудесно показване.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР