Международният валутен фонд (МВФ) и Украйна постигнаха напредък по по-нататъшното

...
Международният валутен фонд (МВФ) и Украйна постигнаха напредък по по-нататъшното
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева съобщи, че има напредък по бъдещото финансиране на Украйна

Международният валутен фонд (МВФ) и Украйна реализираха прогрес по по-нататъшното финансиране на страната, се споделя в изказване на ръководещата директорка на фонда Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение, представено от ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Приемането на закона за банките и поземлената промяна ще разреши бърз прогрес при определянето на параметрите на новия механизъм за финансиране с по-широк достъп, в сравнение с се очакваше по-рано, показва Георгиева.

На 22 март тя разиска по телефона с президента Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога опцията за увеличение на размера на помощта за страната на фона на разпространяването на ковид, заяви пресслужбата на президента.

В началото на декември Украйна и МВФ реализираха авансово съглашение за нова кредитна стратегия за три години на стойност 5,5 милиарда $.

Кристалина Георгиева: Рецесията ще е толкоз тежка, колкото преди 10 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР