Международният съд на ООН обяви, че Великобритания незаконно е разделила

...
Международният съд на ООН обяви, че Великобритания незаконно е разделила
Коментари Харесай

Съдът на ООН: Великобритания трябва да прекрати контрола си над острови

Международният съд на Организация на обединените нации разгласи, че Англия нелегално е разделила Мавриций, когато е прекратила колонизацията на островите в Индийския океан и би трябвало да " приключи администрацията си над архипелага Чагос допустимо най-бързо ", осведоми АП, представена от News.bg.

``
реклама

Мнението на съда не е правно обвързващо, само че има някаква тежест, защото е от топ съд на Организация на обединените нации и оказва напън върху Лондон да работи.

Англия изгони 2000 души от островите Чагос през 60-те и 70-те година на XX век, с цел да може американската войска да построи военна база. Много от тях са разселени на Острова и се борят в английски съдилища да се върнат на островите.

Чагос е група от седем атола, съставящи архипелаг от над 60 обособени тропически острова в Индийския океан, намиращи се на към 500 километра южно от Малдивите. Суверенитетът на Чагос е оспорван сред Англия и Мавриций

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР