Международният олимпийски комитет (МОК) обяви подписването на историческо партньорство. Организацията

...
Международният олимпийски комитет (МОК) обяви подписването на историческо партньорство. Организацията
Коментари Харесай

МОК обедини "Кока Кола" и китайски производител на млека в историческа сделка

Международният олимпийски комитет (МОК) разгласи подписването на историческо партньорство. Организацията подписа обща договорка с " Кока Кола " и китайския производител на мляко и млечни артикули Mengniu. Тя е до олимпийските игри през 2032 година

Според " Файненшъл таймс " договорката е на стойност 3 милиарда $ и е една от най-големите в историята на спорта.

В момента МОК има настоящ контракт с " Кока Кола " до 2020 година, като на процедура удължава своето партньорство с 12 години. Сделката беше оповестена при откриването на 134-ата сесия на организацията в Лозана.

" С този контракт, подписан при актуалната обстановка сред страните, от които идват тези две компании, е следващото доказателство по какъв начин спортът има сплотяваща функционалност. Това е неповторим контракт, който съчетава в себе си обичаи и нововъведения ", сподели президентът на МОК Томас Бах.

" Кока Кола " е един от най-дългогодишните сътрудници на МОК. При приключването на новия контракт през 2032 година американската компания ще бъде спонсор на организацията в продължение на 104 години.

Mengniu е най-голямата компания в своята сфера в Китай. От предходната година рекламно лице на продуктите ѝ е Лионел Меси. Ръководителите на Mengniu, които бяха в Лозана за сключване на контракта, оповестиха, че продуктите им доближават до 87% от семействата в Китай.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР