Международният музикален фестивал Варненско лято“ завърши един много силен сезон,

...
Международният музикален фестивал Варненско лято“ завърши един много силен сезон,
Коментари Харесай

Днес последно можем да гласуваме за “Варненско лято“ и да спечелим пътуване в Европа

Международният музикален фестивал „ Варненско лято “ приключи един доста мощен сезон, в който получи освен въодушевения отклик на публиката, само че и извънредно високо интернационално самопризнание.

Европейската асоциация на фестивалите посредством своята стратегия „ Европа за фестивалите, фестивалите за Европа “ – EFFE дефинира варненския фестивал, който исторически е първият български фестивал и един от най-старите на континента, за собствен лауреат за 2019-2020 година Само 24 знакови фестивала на изкуствата са определени за носители на купата от общо 715 европейски форума. Най-дълголетният български фестивал е селектиран дружно с влиятелни конгреси от Белгия, Австрия, Англия, Финландия, Италия, Испания.

Тази премия е чест за фестивалите на изкуствата, които показват артистично съвършенство и в това време имат мощно въздействие върху локалното и районното развиване на културното съдействие.

Победителите ще бъдат показани по време на церемонията по награждаване на EFFE в Центъра за изящни изкуства Бозар в Брюксел на 26 септември.

Предстои да бъде избрана и Наградата на публиката на EFFE: Онлайн гласуването е отворено на уеб страницата FestivalFinder.eu и разрешава на публиката от целия свят до 20 септември да гласоподава за обичания си фестивал всред 24-те лауреати.

Гласувайте в поддръжка на Музикалното „ Варненско лято “ - Международен музикален фестивал “Варненско лято ”/ Varna Summer Music Fest. Намира се на трета позиция изпод нагоре в подредения по азбучен ред на латиница лист с 24-те лауреати. Гласувайте тук и вашият глас може да Ви завоюва пътешестване за двама до фестивален град в Европа на стойност 600 евро.

Тегленето на премия за гласувалите е на 26 септември 2019 година Лично европейският комисар по културата ще изтегли печелившия. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР