Международният лидер в предоставянето на ИТ, инженерни и здравни решения

...
Международният лидер в предоставянето на ИТ, инженерни и здравни решения
Коментари Харесай

Международна ИТ компания отваря втори български офис в Пловдив

Международният водач в даването на ИТ, инженерни и здравни решения Modis удостовери, че ще отвори втори офис в България. След като компанията към този момент има подобен в София ще разчита на още един в Пловдив.

" В града има добър бизнес климат, в който ITO и BPO секторите могат да се развиват. Изграждайки екип тук, ние можем да помогнем на високообразованите и квалифицирани младежи да изградят освен кариера, само че и по-добро бъдеще за тях ", разяснява изпълнителният шеф на " Модис България " Филип Рувре.

От формалното известие на сдружението излиза наяве, че за новия офис, който се намира в Regus Business Center, ще търсят софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и експерти обслужване на клиенти, владеещи непознати езици.

Modis развива активност на българския пазар от 2005 година, като до момента на два пъти сменя името си - в началото оперира под името Ajilon Bulgaria, а по-късно като Adecco.

В момента в офиса на компанията в София работят повече от 1200 души, като от нейното управление желаят да усилят екипа си с още 400 души доникъде на идната година.

" Модис България " дава профилирани ИТ услуги, както и обезпечава поддръжка на центрове за данни. Компанията се занимава още с ръководство и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни консуматори, разработка и поддръжка на приложения и други.

Дружеството има офиси в Северна Америка, Европа, Азия и Австралия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР