Международният форум за иновации и технологии Webit Impact Forum откри

...
Международният форум за иновации и технологии Webit Impact Forum откри
Коментари Харесай

Webit дава шанс на стартиращи компании

Международният конгрес за нововъведения и технологии Webit Impact Forum откри лятното си издание през днешния ден в София Тех Парк. Заедно с откриването на събитието, което събира в София иноватори и вложители от целия свят бе открита и търговията с акции на WIN (Webit Investment Network). Компанията WIN е особено учредена, с цел да придобива дялове от започващи бизнеси - финалистите на програмата за започващи бизнеси Webit Founders Games. За задачата камбаната на Фондовата борса за първи път напусна постройката на борсата и беше на сцената на Webit.
 Webit NOVA
Основателят на Webit доктор. Пламен Русев поздрави посетителите от над 70 страни, които кацнаха в София за събитието, на което ще бъде връчена най-голямата премия за започващи компании, давана в миналото в света, която за тази година е в размер на 6 000 000 и ще продължи да пораства за идващите издания.

За нея се борят над 3200 стартъпа от целия свят , които минават през 5 кръга от оценяване от световни вложители в най-различни посоки. По време на събитието финалистите ще показват на сцената плановете си пред вложителите, които до края на деня имат нелеката задача да изберат 5-те най-хубави. На специфична гала в края на събитието към 19 часа ще бъдат връчени и чековете с премиите. След първия ден събитието продължава виртуално още три дни с богата интернационална програмата с топ лектори и тематики от разнообразни посоки, измежду които нововъведенията, технологии, “умни финанси ”, опазването на здравето, превоз, вложения, търговия, маркетинг, произвеждане, умни градове, подвижност, крипто валути и доста други.

Кои ще са огромните спечелили следва да разберем в края на деня на сцената на Webit.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР