Международният филмов фестивал в Кан всяка година потвърждава, че е

...
Международният филмов фестивал в Кан всяка година потвърждава, че е
Коментари Харесай

Актрисите ветерани, които сложиха Кан в краката си

Международният кино фестивал в Кан всяка година удостоверява, че е синоним на авторитет и искра за седмото изкуство.
 image2_16x9.png Защото слънцето е на всички места, освен на плажа през лятото На фокус
И въпреки 24-те стъпала към „ Пале де Фестивал “ да посрещат млади звезди, които се вълнуват да бъдат посетители на Френската ривиера за пръв път, има edna категория дами, която не отстъпва по внимание .

Това са актрисите, които към този момент имат десетки функции зад тила си и знаят по какъв начин да създадат появяването си на аления килим в Кан незабравима , а 72-рото издание на фестивала през 2019 година не прави изключение.

Преди дни Хелън Мирън (73 г.) възхити с царствения си тип, който включваше рокля Elie Saab в физически цвят, на чийто декор искряха златистите тонове.

 Кан червен килим Getty

Дрехата от пролетната сбирка висша мода на марката беше съчетана с бижута Chopard , a косата в розово русо беше короната, която я трансформира в същинската кралица на премиерата на кино лентата “Les Plus Belles Annees D’Une Vie” („ Най-добрите години на един живот “).

Насладете ѝ се в галерията тук >>>

Тогава актрисата беше видяна в топла прегръдка с Анди Макдауъл (61 г.), впечатляваща с несъразмерен бял топ Maticevski с дълъг шлейф.

 Кан червен килим Getty

 Кан червен килим Getty

Широките панталони Prince Of Wales не са най-хубавото комбиниране в тази ситуация, само че сияйният тип на актрисата го компенсира.

Вижте още edna визия на Анди Макдауъл от Кан 2019 в галерията >>>

В „ Най-добрите години на един живот “ взе участие Моника Белучи (54 г.), която не пропусна премиерата на френския филм. Италианката беше величествена в тъмносиня рокля Dior с презрамки и колан в от същата материя към талията и мрачен шал върху раменете.

 Кан червен килим Getty

За акцент във визията служеше бижуто от сбирката висок клас на Cartier .

Вижте още фотоси на Моника Белучи в Кан ТУК >>>

Актрисата беше свежа на идващия ден за конференция, където се появи напълно в черно . Извивките ѝ бяха обхванати от сатенена блуза с надълбоко деколте , необятни ръкави и още веднъж колан към талията, панталон и високи обувки.

 Кан червен килим Getty

Филмовият фестивал и тази година не минава без наличието на Изабел Юпер (66 г.). В Кан я докара този път лентата „ Франки “, на чиято премиера френската актриса безусловно блестеше с рокля Armani Prive .

 Кан червен килим Getty

На конференцията на идващия ден Изабел беше избрала класическа композиция от цветове, само че със смела горна част на тоалета си . Вижте я в галерията >>>

Допълнителни точки даваме и поради настоящите така наречен мини очила.

 Кан червен килим Getty

Макар и по-млада, Пенелопе Крус (45 г.) заслужава място в тази ранглиста поради десетките си функции и обстоятелството, че за първи път гостува в Кан преди 16 години.

Актрисата беше още веднъж там поради премиерата на кино лентата „ Долор и Глория “ на Педро Алмодовар . Като рекламно лице на Chanel и Swarovski тя носеше облекла и бижута на тези две марки.

 Кан червен килим Getty

За премиерата на лентата се появи в обемна рокля, която е същинско творби на изкуството със своите бродерии на цветя, дантелени линии към краищата и винтидж контур . Единствения чудноват детайл са панделките към ръкавите, които основават усещане, че актрисата носи раница.

 Кан червен килим Getty

За наша наслада, имахме опция да забележим испанката в компанията на Антонио Бандерас , с който си партнират в основните функции. Двамата бяха дружно и по време на срещата с медии, за която актрисата беше избрала модел от ваканционната сбирка на Chanel за 2020 година

 Кан червен килим Getty

Вижте още фотоси на Пенелопе Крус в Кан ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР