Международният ден на жената е един от любимите ни празници

...
Международният ден на жената е един от любимите ни празници
Коментари Харесай

Подарете си домашен СПА ритуал за 8 март!

Международният ден на дамата е един от обичаните ни празници - обожаваме да виждаме по улиците забързани и леко обезпокоени господа с рози в ръце, които са се подготвили да почетат дамите в живота си. Цялостната атмосфера на най-нежния ден от годината постоянно ни въодушевява и като че ли слага алегорично началото на чувството за пролет.

Тази година ви провокираме да подсилите това чувство и да засвидетелствате признателност към себе си и към своето тяло с домакински СПА обред, който да си подарите - той ще ви зареди с нова сила, ще даде на тялото и мозъка ви нужната релаксация, а също така има капацитета и да се трансформира в традиция, която да спазвате най-малко два пъти месечно.

Заедно с dm подготвихме специфична селекция от артикули, които бихте могли да употребявате. Готови ли сте? Нека започваме:

Атмосферата

Започваме с атмосферата - изберете авансово релаксираща музика, облечете си комфортни облекла и на ментално равнище си обещайте, че през идващия 1 час няма да проверявате телефона си, ще оставите проблемите си пред вратата и ще се отдадете на цялостен покой и приятност от грижата за себе си.

Ритуалите:

Колагенови пачове за лице:



Започнете грижата за себе си с. Те са обогатени с кофеин и зелен чай и ще придадат прохлада и искра на очите ви. Пачовете понижават подпухналостта и усъвършенстват положението на тъмните кръгове под очите.

Масажирайте лицето си с ролер с розов кварц



 

е подобаващ за всеки вид кожа. Той има освежителен и ободрителен резултат и би могъл да се ползва, с изключение на на лицето и в региона на шията, и тилната мускулатура. Подходящ е за ежедневна приложимост, тъй че можете сполучливо да го включите в утринната си рутина.

Нанесете хидратиращия серум за лице

Продължете грижата с Той хидратира и озарява кожата, грижи се за изсветляването на пигментните петна, подкрепя свиването на порите и контролира производството на себум.

Хидратиращ крем за по-млада и еластична кожа 

е подобаващ за всеки вид кожа, а в състава му влизат маслини, отгледани в Гърция. Той овлажнява и подхранва кожата, а в допълнение към това има и документ за натурална козметика. 

Стимулант за напредък на косата с коприва

Продължаваме домашните СПА процедури с грижа за косата.  е подобаващ за естествена и суха коса, а тайната му се крие в подхранващата мощ на копривата, както и в неговата основа въз основата на бадемово масло. Стимулантът хидратира косата в дълбочина, понижава косопада, контролира себума и успокоява скалпа. 

Накъдрете косата си на естествени талази

С помощта на можете да постигнете съвършени, пухкави къдрици, заобикаляйки изгарянето на косата и нейното раздробяване, което постоянно се провокира от електрическите маши. Лентите са лесни и бързи за приложимост и са подобаващи както за дълга, по този начин и за къса коса. 

Направете очите и устните си още по-женствени

За крайна стъпка на домашния СПА обред сме подбрали два грим продукта, които ще придадат спомагателен искра на очите и устните ви.

Четката на е направена от меки косъмчета, които разпределят идеално количество артикул по нея, без да образуват нежелани бучки. Спиралата съдържа фитоколагена и екстракта от бамбук, които подсигуряват забележим XXL размер. Тя е офталмологично тествана за съгласуемост с очите и контактните лещи.



Не можем да се сетим за нещо по-женствено в региона на грима от аленото червило. Заедно с dm ви предлагаме, което обезпечава матово покритие на устните. Цветът му е натоварен, а леката му текстура прави чувството на устните прелестно. Практичната форма на молива улеснява нанасянето на продукта.

Не забравяйте и шоколадовата приятност

Добрият СПА ден не би бил същият без шоколадовата приятност, която може да ви подари. Той носи деликатната наслада на късчета малина, алена и черна боровинка и е сертифициран от Naturland.

Подарявайки си този СПА ден, в който да се погрижите за своите сетива, ще се заредите с сила, ще пробудите в себе си женствеността и ще релаксирате оптимално - тъй като в действителност го заслужавате! 

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР