Международният бранд Hyatt Hotels Corporation стъпва на българското Черноморие с

...
Международният бранд Hyatt Hotels Corporation стъпва на българското Черноморие с
Коментари Харесай

Hyatt стъпва на българското Черноморие с четири олинлузив хотела

Международният бранд Hyatt Hotels Corporation стъпва на българското Черноморие с откриването на четири олинлузив хотела на територията на Обзор и Слънчев бряг.

Така компанията навлиза в трета европейска страна, допълвайки към този момент съществуващото наличие в Испания и Гърция.

Това разширение е доказателство за нашето целеустремено разгръщане в цяла Европа и чакаме с неспокойствие крайбрежните курорти да посрещнат своите посетители в новооткритите Secrets, Dreams, Alua и AluaSun за едно незабравимо прекарване “, споделя Хавиер Кол, президент, световно бизнес развиване и нововъведения, Inclusive Collection, Hyatt.

За навлизането на марката по българското Черноморие се приказва от много време, само че едвам през днешния ден то беше публично оповестено от компанията. Хотелите, които ще се ръководят под шапката на Hyatt, са Secrets Sunny Beach Resort & Spa, Dreams Sunny Beach Resort & Spa, AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay.

Според Гонсало дел Пеон, президент, световна търговия, Inclusive Collection, тези нови български хотелски комплекси са " въплъщение на желанията на актуалните пътешественици и на отдадеността на Inclusive Collection да посрещне потребностите на своите посетители и да надмине всички техни упования ".

Новите крайбрежни обекти ускоряват наличието на марката в България, като се причисляват към съществуващия Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, чието публично разкриване е планувано за по-късно тази година.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР