Международният анализатор и военен експерт Яков Кедми, бивш израелски политик

...
Международният анализатор и военен експерт Яков Кедми, бивш израелски политик
Коментари Харесай

Международен анализатор: Русия ще победи Запада в тотална война на унищожение

Международният анализатор и боен специалист Яков Кедми, някогашен израелски политик и посланик разяснява в предаването на съветската телевизия " Россия-1 " " Вечер с Владимир Соловьов ", безконечното предпочитание на Запада да унищожи Русия и показва единствения метод Руската федерация да оцелее в тази битка и да излезе победител от нея.

Според Кедми груповият Запад няма идеология, защото тази идея допуска нещо градивно. В същото време " от Сиатъл до Варшава " господства разрушителната концепция за цялостно заличаване на Русия в настоящия й тип: това е основата на политическия курс освен на Украйна и Полша, само че и на Съединените щати, както и европейските страни. През цялата история това не се е трансформирало, просто осъществяването на западните цели е приемало разнообразни форми, упорства анализаторът.

" Цялата западна идеология е съществуваща през днешния ден е обединена от остарялата европейска концепция: " Русия би трябвало да изчезне. Тя е прекомерно огромна, прекомерно мощна, ние се опасяваме от нея и би трябвало да я унищожим – другояче няма да можем да управляваме свят, какъвто ние управлявахме. " Британците и французите споделяха същото, когато се биеха против Руската империя ", споделя още Кедми.

Експертът назовава образуването на лична идеология с градивна национална концепция единственият метод за оцеляване в световната битка и победа над Запада. Опитите за придържане към старите канони и вярата за завръщането на остарелия свят, съгласно Кедми, няма да доведат до нищо положително. Анализаторът цитира президента на Чечня Рамзан Кадиров, който съгласно него най-вече се приближава до формулирането на формулировка на съветската национална концепция.

" Той сподели: " Защо Чечня е в Русия? Стигнахме до извода, че единствено в границите на съветската страна чеченският народ ще реализира оптимално развиване като народ, като нация, като просвета, тъй че той е неразделна част на Руската федерация ". На това може да се основава империя. Едва когато всяка нейна част, национална, религиозна, географска, ще бъде сигурна, че в границите на тази страна с нейната история и закони ще доближи най-високото си развиване. Това е градивно начало. А Западът няма градивна идеология. Той изпитва единствено ненавист към вас, тъй като вие сте абсолютния зложелател и против вас се води война ", сподели Кедми.

Експертът също по този начин изрази убеждението си, че Съединени американски щати и НАТО се опасяват от директен боен конфликт с Русия. Москва може да употребява този боязън за реализиране на световните си цели, счита той.

Източник:
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР