Международните шофьори да продължат работата си, за да не се

...
Международните шофьори да продължат работата си, за да не се
Коментари Харесай

Щабът предвижда международните шофьори да пътуват до 24 часа след всеки свой курс


Международните водачи да продължат работата си, с цел да не се прекъсват доставките на артикули из Европа, само че да не стопират пътуванията си за повече от 24 часа. Това е едно от предложенията на Оперативния щаб против ковид, което ще предложи на Министерски съвет, съгласно ген.-майор Венцислав Мутафчийски, предава Канал3

“Предлагаме на Министерски съвет няколко разновидността за интернационалните водачи. Първи вид - българските водачи да отиват в домашна карантина. Втори вид - български водачите да отпътуват незабавно на нов курс в границите на 12 до 24 часа. Трети вид - задгранични водачи да напущат не по-късно от 12 часа “, сподели генералът.

Щабът планува и нови ограничавания за необятната общност, като една от по-затегнатите ограничения е възрастни лица да не могат да се събират по повече от две на едно място.

“В промишлените предприятия са дадени специфични инструкции за отбрана. Например, във ВМА се работи на дву- и тричленни екипи, а, който може да работа от отдалеченост, го прави “, сподели още проф. Мутафчийски.

През миналата нощ са регистрирани още случаи на инфектирани с ковид, като общата численост доближи 67. Това удостовери началникът на Оперативния щаб.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР