Международните преводи стават по-бързи, по-лесни и по-сигурни - само с

...
Международните преводи стават по-бързи, по-лесни и по-сигурни - само с
Коментари Харесай

Settle - вече изпращаме пари в чужбина бързо и евтино

Международните преводи стават по-бързи, по-лесни и по-сигурни - единствено с няколко клика, собствениците на дигитален портфейл ще имат опция да изпращат пари до валиден мобилен номер във всяка една от 28-те страни, в които платформата Settle е налична.

Дигиталния портфейл предоставя възможност на потребителите да избегнат дългия процес при изпращане и приемане, даже на дребни суми отвън страната. Отпадат и скъпите такси за преводи и десетките минути, които ежедневно отиват напразно в очакване по опашки. 

Пионерът в мобилните разплащания Settle дава опция на потребителите да изпращат пари както на свои контакти, по този начин и единствено ползвайки телефонния номер на човек в чужбина.

Потребителите на дигиталния портфейл просто влизат в приложението, избират номера, до който желаят да изпратят пари, вкарват мечтаната сума и след един последен клик – трансакцията е осъществена.

От Settle са се погрижили и за всички консуматори, които към момента не са конфигурирали мобилното приложение. Ако получателят на интернационалния превод не е консуматор на Settle, той ще получи текстово известие с името на подателя, изпратената сума и линк за евакуиране на мобилното приложение, с цел да може сполучливо да ползва превода.

„ Стремим се да поддържаме открити и откровени връзки със своите консуматори и да се вслушваме в техните стремежи и потребности. Всекидневно надграждаме услугите, които предлагаме и ще продължим да го вършим и отсега нататък. Нашата съществена цел е да предоставяме на потребителите и бизнесите, които употребяват нашето приложение нови решения, с които да улесним всекидневните им заплащания. “, споделя Детелина Момчева, стопански шеф на Settle България.

 „ За разлика от други приложения и банки-кореспонденти, чийто такси варират по отношение на сумата, която се изпраща, при нас цената за интернационален превод е закрепена. Няма никакви скрити такси и спомагателни условия. “, прибавя тя.

Цената за интернационална трансакция посредством Settle, без значение от сумата, за Еврозоната е единствено 0,50 евро, или за тези в България, които изпращат сума към консуматор в някоя от останалите страни, цената е 1 лев.

Както във всички услуги на Settle, по този начин и при тази – няма скрити такси и дълги и досадни процеси. Допълнително облекчение и за двете страни е това, че получателят може да добие парите в определена от подателя валута.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР