Международните ни съдии – Ивайло Иванов и Добромир Добрев станаха

...
Международните ни съдии – Ивайло Иванов и Добромир Добрев станаха
Коментари Харесай

Български съдии ръководят мачове от Лигата на нациите

Международните ни съдии – Ивайло Иванов и Добромир Добрев станаха единствените двама родни представители, които получиха влиятелни назначения за мачове от Волейболната лига на нациите.

Ивайло Иванов ще управлява срещи от два следващи уикенда в Иран, като стартира в идния уикед. Първо родният рефер ще свири срещи дуелите 14 и 16 юни в град Урмия, където ще вземат участие домакините от Иран, Русия, Полша и Канада.



След това българският представител ще бъде арбитър в четвъртия уикенд от международната конкуренция в град Ардабил, където от 21 до 23 юни волейболистите на Иран ще мерят сили с Франция, Австралия и Португалия.

Другият български представител Добромир Добрев към този момент се изяви във Волейболната лига на нациите при дамите. Родният представител свири срещи от първата седмица на конкуренцията, сред 28 и 30 май в Анкара, с участващи тимове Турция, Русия, Германия и Япония.


В момента Добромир Добрев свири във второто си предопределение на шампионата сред 11 и 13 юни в Щутгарт (Германия) с участващи тимове Германия. Белгия, Холандия и Доминикана. BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР