Международните летища в Москва работят нормално на фона на контратерористичната

...
Международните летища в Москва работят нормално на фона на контратерористичната
Коментари Харесай

Москва не спря спря работата на международните летища след метежа

Международните летища в Москва работят обикновено на фона на контратерористичната интервенция, оповестена по-рано в събота в столицата, съобщи ТАСС, като се базира на прессъобщения на летищните управляващи.

Летище " Внуково " съобщи, че работи обикновено, откакто Националният контратерористичен комитет вкара режим на контратерористична интервенция в Москва, както и в Московска и Воронежка област. Летище " Домодедово " сподели, че разполага с нужните запаси и съоръжение за обезпечаване на сигурността на пасажерите и обслужва полетите по график, а летище " Шереметиево " популяризира прессъобщение, в което твърди пасажерите, че са взети ограничения за сигурността на полетите.

Контратерористичната интервенция е правов режим, който позволява налагането на редица ограничения и краткотрайни ограничавания, разяснява ТАСС. Те включват инспекция на документи, засилена защита на публичния ред, надзор на телефонните диалози, потребление на транспортни средства на разнообразни организации, прекъсване на активността на рискови производства, ограничение на връзките, краткотрайно изселване на хора, ограничение на придвижването на транспортни средства и пешеходци по улиците. Продажбата на оръжие и алкохол също може да бъде неразрешена.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР