Международните компании, специализирани в ИТ сферата, Milestone Systems и Atos

...
Международните компании, специализирани в ИТ сферата, Milestone Systems и Atos
Коментари Харесай

Още две международни ИТ компании отварят офиси в нов комплекс за €180 милиона в София

Международните компании, профилирани в ИТ сферата, Milestone Systems и Atos ще отворят свои офиси в новия мултифункционален комплекс Garitage Park, който се строи в столицата. Заедно с тях там свои центрове ще има и профилираната в даването на бизнес услуги Euroccor.

Това са новите наематели, които ще се включат в комплекса, излиза наяве от публично известие. Преди време стана ясно, че българското поделение на американската VMware ще заеме 20 000 квадратни метра офис площи в комплекса.

Тази договорка стана най-голямата в сегмента на офис площите на българския пазар. Компанията ще влезе в него през идната година.

 Софтуерният колос VMware подписа най-голямата офисна договорка у нас
Софтуерният колос VMware подписа най-голямата офисна договорка у нас

Компанията ще реалокира 1600 свои чиновници в комплекса Garitage Park

Към края на тази година пък би трябвало да бъде подготвена първата фаза на плана. Към момента две от офис постройките, включени в нея, са заети на над 90%. От вложителя показват, че и всички 130 жилища, част от първата фаза, към този момент са изкупени.

" Радваме се, че Garitage Park се нарежда сполучливо като привлекателен център на ИТ и аутсорсинг промишлеността в България ", показват Атанас Гаров и Давид Давидов, които са ръководещи сътрудници в плана.

Освен към този момент посочените наематели, в комплекса търговски площи ще имат веригите Billa, Lilly, както и аптеките Sopharmacy.

 В София стартира построяването на нов първокласен комплекс за €180 милиона
В София стартира построяването на нов първокласен комплекс за €180 милиона

Garitage Park ще включва жилищни и бизнес здания, както и учебно заведение и зелени площи

През пролетта на 2019 година се чака откриването на спортния комплекс с повърхност над 3600 квадратни метра в комплекса, включващ плувен басейн, спортна зала, рехабилитация, СПА услуги и други.

Намиращият се на Околовръстния път комплекс ще бъде с обща повърхност от 167 000 квадратни метра, когато бъде приключен. По-голямата част от него - 95 000 квадратни метра ще бъдат офиси, а 60 000 квадратни метра ще бъдат жилища. В него са планувани още 4500 паркоместа, както и построяването на главно учебно заведение за 500 деца.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР