Международните играчи трябва да прекратят намесата си в либийския конфликт,

...
Международните играчи трябва да прекратят намесата си в либийския конфликт,
Коментари Харесай

ООН: Чуждата намеса в Либия да бъде прекратена

Международните играчи би трябвало да прекратят намесата си в либийския спор, съобщи пред Агенция Франс Прес през днешния ден спецпратеникът на Организация на обединените нации преди срещата на международните сили на следващия ден в Берлин, която ще търси излаз от рецесията.

„ Цялата външна интервенция може да има утешителен резултат в кратковременен проект, само че Либия се нуждае от преустановяване на всичката външна интервенция. Това е една от задачите на конференцията “, съобщи Гасан Саламе, представен от Българска телеграфна агенция. 

Междувременно турският водач Реджеп Ердоган предизвести Европа, че може да се изправи пред нови закани от терористични организации, в случай че приетото от Организация на обединените нации държавно управление в Триполи падне.

В публикация, оповестена ден преди конференцията в Берлин, Ердоган показва, че неуспехът на Европейски Съюз съответно да помогне на Правителството на националното единодушие на Файез Сарадж „ би било изменничество към европейските полезности, в това число народна власт и права на индивида “.

ПНС е подложено на атака от април от страна на силите на военачалника Халифа Хафтар, основани в Източна Либия, като в боевете са починали над 280 цивилни и 2000 бойци.

„ Европа ще се сблъска с нови проблеми и закани, в случай че законното държавно управление на Либия рухне “, предизвести Ердоган.

„ Терористични организации като „ Ислямска страна “ и „ Ал Кайда “, който бяха разгромени в Сирия и Ирак, ще намерят плодородна почва да се изправят на краката си “, счита турският президент.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддр
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР