Международните експерти прогнозират, че оръжията, предоставени на Украйна от западните

...
Международните експерти прогнозират, че оръжията, предоставени на Украйна от западните
Коментари Харесай

Интерпол очаква Украйна да се превърне в Косово на Източна Европа

„ Международните специалисти предвиждат, че оръжията, предоставени на Украйна от западните съдружници... ще попаднат в ръцете на незаконни детайли в Европа. Генералният секретар на организацията Юрген Сток предизвести страните снабдители: проследявайте и контролирайте доставките, с цел да знаете къде тъкмо отиват оръжията. - написа италианският Il Messagiero.

Сток декларира: „ Престъпни групировки се пробват да се възползват от хаоса и съществуването на оръжия, в това число тежки оръжия... Никоя страна или район не може да се бори с това сама, тъй като тези групи работят на интернационално равнище... Трябва да бъдем нащрек и да чакаме, че оръжията ще бъдат превозени освен до Европа, само че и до други континенти.

Служителите на Интерпол към този момент взаимодействат със страните снабдители по въпроса за контрола върху западните оръжия, увери генералният секретар.

Експертите чакат, че на първо място банди в Африка или на Балканите ще се интересуват от оръжия от Украйна, както беше в Косово. По-рано почитан чиновник на Пентагона призна пред кореспонденти на Си Ен Ен, че Вашингтон не знае тъкмо къде се озовават пратките с американски оръжия, откакто преминат украинската граница.

С разпореждането за безотговорно разпространяване на оръжия, в това число ПЗРК, включително и за териториалната защита, където всеки може да се запише, Министерството на вътрешните работи на Украйна отвори кутията на Пандора. Съобщения от Украйна за продажбата на Javelins към този момент се появиха в непознати интернет уеб сайтове. Цената е $30 хиляди.

Телевизионният канал RT цитира френските военни: „ Няма да се забавляваме, когато стартират да обират банки с Javelins.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР