Международните бизнес награди Stevie са водещата програма за бизнес награди

...
Международните бизнес награди Stevie са водещата програма за бизнес награди
Коментари Харесай

ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯТ ДИРЕКТОР НА INTELDAY БОЯН ИВАНОВИЧ С ПРЕСТИЖНО ОТЛИЧИЕ ОТ STEVIE® INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS®

Международните бизнес награди Stevie са водещата стратегия за бизнес награди в света. Всички лица и организации по света - обществени и частни, със стопанска или нестопанска цел, огромни и дребни - имат право да подават номинации. IBA за 2020 година получиха поръчки от организации от 63 страни и територии.
„ Когато поех управлението на една от най-хубавите пиар организации в страната знаех, че е въпрос на време капацитетът за напредък да бъде осъществен. Бизнесът ни е обект на сериозна промяна, изключително в изискванията на COVID-19, само че имам вяра, че новаторският информационен метод и ангажираност с бизнес задачите на клиентите ни ще продължи да ни носи триумфи “, сподели Боян Иванович. „ Има още доста неща, които желая да реализираме с екипа на Intelday, и напълно скоро ще покажем нови страни от нашия бизнес и качества “.
 Теленор провежда лотария за 30 тротинетки, подарява слушалки при покупката на детски часовници MyKi Теленор провежда лотария за 30 тротинетки, подарява слушалки при покупката на детски часовници MyKi
Теленор провежда лотария за 30 детски електрически тротинетки, която ще продължи в границите на шест седмици до 4 октомври. В томболата...
Журито, оценило заслугите на 29-годишния специалист, са единомислещи в мненията си, че резултатите, които той е постигнал за късото си време на този пост, са в действителност впечатляващи и заслужават да бъдат отличени. Експертите показват удовлетворение, че Боян е имал шанса да покаже своите заложби и да се наложи като водач в PR сферата освен в България, само че и на интернационално равнище.
Боян Иванович е изпълнителен шеф на Intelday Solutions от 2019 година и стратегически съветник в региона на медиите и репутацията и разбора на корпорациите и неправителствения бранш. Миналата година Боян бе номиниран за Rising Star of the Year на влиятелните награди за връзки на Международната организация на информационните консултанти - ICCO Global Awards.
Боян е член на Управителния съвет на Българската асоциация за ръководство на планове - IPMA България и член на Управителния съвет на Световната комисия по опазване на здравето и фармацевтична промишленост на PROI - най-голямата мрежа от самостоятелни информационни организации в света. Консултирал е огромни компании, измежду които медийния колос Netflix и фармацевтичния водач Horizon Therapeutics, а като част от екипа на Intelday работи с клиенти като Европейската комисия, Европейски парламент, мобилния оператор Telenor, Reckitt Beckinser, SOBI и други Боян е лекар по Теория на публицистиката и медиите с фокус върху обществените резултати на технологичничната публицистика. 
Тъй като продължаващата рецесия на COVID-19 ще попречи на спечелилите да получат премиите си на сцената по време на обичайния церемония прием на IBA, те ще бъдат маркирани по време на виртуална гала на 1 декември.
 CETIN България се причислява към програмата за професионално развиване и обществена интеграция на хора в неравностойно състояние Open Mind CETIN България се причислява към програмата за професионално развиване и обществена интеграция на хора в неравностойно състояние Open Mind
CETIN България се причислява към шестото издание на програмата за професионално развиване и обществена интеграция на хора в неравностойн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР