Международни кризи като конфликтите в Украйна и Сирия, и енергийни

...
Международни кризи като конфликтите в Украйна и Сирия, и енергийни
Коментари Харесай

Путин и Меркел обсъдиха напрежението между Русия и Европа

Международни рецесии като споровете в Украйна и Сирия, и енергийни въпроси са измежду тематиките, които разискват немският канцлер Ангела Меркел и съветският президент Владимир Путин. Те приказваха пред публицисти преди срещата в държавната резиденция в замъка Мезеберг на 70 км от Берлин.

 © Българска телеграфна агенция
Меркел уточни, че счита да разиска с госта тематики, довели до напрежението сред Русия и Европа. По думите ѝ сходни въпроси могат да се вземат решение единствено посредством разговор.

Двамата водачи изрекоха угриженост за обстановката в Сирия. Путин акцентира потребността от интернационално подпомагане за възобновяване на страната.

Относно плана за газопровод " Северен поток 2 ", който провокира съпротивата на Съединени американски щати, Путин увери, че той не изключва опцията за доставка на съветски природен газ през Украйна. Меркел добави, че Украйна би трябвало да резервира ролята си на директна страна.
 Съединени американски щати готвят наказания за компаниите, които вземат участие в Съединени американски щати готвят наказания за компаниите, които вземат участие в "Северен поток-2 "
Администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп приключва работа по пакет наказания против компаниите, които вземат участие в осъществяването на плана за газопров...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР