Международната високотехнологична отбранителна компания Elbit Systems организира в София Ден

...
Международната високотехнологична отбранителна компания Elbit Systems организира в София Ден
Коментари Харесай

Отбранителният гигант Elbit Systems проведе Ден на индустриалното сътрудничество в София

Международната високотехнологична отбранителна компания Elbit Systems провежда в София Ден на индустриалното съдействие. Събитието бе намерено от посланика на Израел в България госпожа Ирит Лилиан, а в него взеха присъединяване представители на български частни и държавни компании от сферата на защитата и технологиите, представители на референтни институции и висшия мениджмънт и специалисти от Elbit Systems. Компанията показа опциите за индустриално съдействие с българския бизнес и своя опит и качества в региона на идния план в България.

По време на събитието бяха извършени и директни работни срещи с представители на български компании, които имат интерес да си сътрудничат с Elbit Systems при вероятно осъществяване на плана за придобиване на нови бронирани машини за сухопътните войски на Българската войска.

Elbit Systems е международен водач в региона на производството и интеграцията на куполи (вкл. и отдалечено управляеми) за бронирани машини и отдалечено управляеми оръжейни системи, с над 30 години опит в сферата и десетки сполучливи планове по целия свят, включително в редица страни, членки на Европейски Съюз и НАТО.

Само за последните няколко години Elbit Systems взе участие в редица стратегии, в които доставя и интегрира такава техника, измежду които са:

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие на бронирани машини MOWAG Piranha IIIC 8X8 за Белгийската армия;

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие, интегрирани с ракети Spike, на бронирани машини STEYR PANDUR II 8X8 за Португалските военноморски сили;

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие, интегрирани с ракети Spike на бронирани машини Patria AMV 8X8 за армията на Хърватска;

-Дистанционно управляеми куполи с 30 мм оръдие на бронирани машини IVECO 6X6 (APC) и отдалечено управляема оръжейна система 12.7/7.62 mm за Бразилската войска.

Търсейки стратегически сътрудници в България, с които да си сътрудничи в дълготраен проект, Elbit Systems се базира на своя сполучлив опит в индустриалното партньорството с локални компании, прехвърлянето на ноу-хау и технологии и основаването на локални бази за произвеждане, интеграция и монтаж, осъществени в редица страни по света.

Elbit Systems търси партньорство с български компании в подтекста на програмата на Българската войска за придобиване на нови бронирани машини. Компанията има вяра, че това би било и добра основа за основаване на благоприятни условия за локалния бизнес за следващ експорт на артикули, създадени в България.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР