Международната стрийминг платформа с руска продукция, лидер в създаването на

...
Международната стрийминг платформа с руска продукция, лидер в създаването на
Коментари Харесай

Водещата руска стрийминг платформа START пристига в България

Международната стрийминг платформа с съветска продукция , водач в основаването на премиум наличие в Оперативно-наблюдателно дело, стъпва в България. Най-бързо разрастващата се измежду съветските стрийминг услуги (според самостоятелните аналитични организации Telecom Daily и TMT Consulting), START афишира първата вълна от извънредно наличие с български и британски надписи разполагаем на феновете. START предлага автентично премиум наличие с цена на абонамента от 4,99 евро, без спомагателни такси и реклами, както и 7-дневен безвъзмезден тестов интервал. Платформата е налична на start.film, на смарт телефони и таблети с Android и Apple, на смарт тв приемници Samsung и LG, а до края на 2021 година ще бъде налична и на Android TV.

START разполага със лично продуцентско студио, което през последните четири години е основало над 50 истински плана, в това число необятен набор от филми, сериали, документални филми и фамилни стратегии. Основният фокус е върху висококачествени сериали и филми, основани от най-хубавите създатели и актьори в съветската промишленост. Има над 80 плана в разнообразни стадии на произвеждане, в това число The Challenge - първия филм, сниман в Космоса от Клим Шипенко, който неотдавна се върна от Международната галактическа станция. Проектът е копродукция на START взаимно с Roscosmos, Channel One и Yellow, Black and White.

Успехът на платформата се укрепва и от обстоятелството, че продуцентите на START стоят зад Son of a Rich - най-касовия съветски филм на всички времена, надминат само от Avatar (44,2 млн. евро) в съветския боксофис. Оригиналният научнофантастичен шлагер на START Better Than Us става първият съветски план, получил статут на автентичен артикул на Netflix, както и Russian Affairs/Gold Diggers - първият съветски Amazon Prime Original and Exclusives и първият съветски финансово сполучлив сериал, единствено в цифров формат (без телевизионно излъчване), и Sherlock: The Russian Chronicles, който след премиерата си в START е излъчен по японския канал AXN Mystery Channel, след което правата върху сериала са продадени на стрийминг услугата Salto и канал M6 от интернационалния дистрибутор ZDF Enterprises. START желае да направи цялата стрийминг услуга също толкоз известна.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР