Международната стрийминг платформа на спортни събития DAZN влиза в България

...
Международната стрийминг платформа на спортни събития DAZN влиза в България
Коментари Харесай

Стрийминг гигантът DAZN влиза в България и още 200 държави с боксов мач на Кубрат Пулев

Международната стрийминг платформа на спортни събития DAZN влиза в България и в още над 200 страни от 1 декември. Тя ще притегля фенове в новите страни с два огромни боксови мачове. Първият ще е на 5 декември, когато на боксовия кръг ще се изправят Райън Гарсия и Люк Кембъл. Следващата събота, 12 декември Антъни Джошуа излиза против българина Кубрат Пулев. Месечната такса за използването на видеоплатформата ще е 2.99 лева

В момента платформата е налична в Бразилия, Испания, Германия, Австрия, Швейцария, Канада, Италия, Съединени американски щати и Япония, излиза наяве от информация, поместена на уеб страницата ѝ. Използването на платформата не обвързва феновете с контракти и се заплаща по избор месец за месец.

DAZN дава достъп до редица спортни събития, в това число футболни шампионати, голф, тенис, волейбол, баскетбол, хандбал, лов на риба, моторни спортове, шах и други.
Платформата е учредена през 2016 година от Perform Group. Зад плана стои някогашният Съд на Европейските общности на ESPN Джон Скипър. Изчисления от декември 2018 година сочат, че стийминг услугата е оценена на 3 милиарда английски лири.

“От Обединеното кралство до Мексико и Австралия - очевидци сме на окуражаващо равнище на интерес към нашите основни събития от старта ни през 2016 година ", уточни Джоузеф Марковски, изпълнителният вицепрезидент на DAZN. “Очакваме с неспокойствие да представим платформата DAZN по света този декември с трогателен график на битките”, добави той.

Собственик на DAZN от 2014 година насам e украинският милиардер Леонард Блаватник, който е роден на 14 юни, 1957 година в еврейско семейство в Одеса, Съюз на съветските социалистически републики. Неговото положение се прави оценка съгласно Forbes възлиза на 17.5 милиарда $.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР