Международната ситуация принуди много хора от Украйна и дори Русия

...
Международната ситуация принуди много хора от Украйна и дори Русия
Коментари Харесай

Кристиан Костов - новодомец! Звездата започва нов живот на чисто

Международната обстановка принуди доста хора от Украйна и даже Русия да потърсят нов дом някъде из света. Сред тях бе и Кристиан Костов, който въпреки и да не разяснява събитията, нееднократно е загатвал, че не му е леко нито на него, нито на фамилията му.

Кристиан, дружно с най-хубавата му другарка и фамилията на брат му първо бяха няколко седмици в България, само че след това поеха на Запад - към Испания. 

Виж още: Криеницата продължава... в Барселона! Наско Колев и Лидия на сантиментално пътешествие 

Към момента Кристиан не споделя къде се намира, само че в няколко сторита увери, че всичко е наред и към този момент още веднъж има място, което може да назова собствен дом. " Последните месеци непрекъснато пътувахме, живеехме в разнообразни Airbnb места, в разнообразни хотели. Нямах място, което да нарека собствен дом ", описа той. Е, към този момент има и в последните дни той и фамилията му се посветили на почистването му. 

Виж още: Краят на Мама Модел и Лудия Репортер пристигна: Алекс Богданска започва собствен персонален канал

Кристиан, макар че наподобява изтощен, е удовлетворен от развиването на събития и даже споделя, че макар всички инциденти, е съумял да запише цели 12 песни! 

Що се отнася до новия живот, звездата на Евровизия установи, че ще му би трябвало малко време, с цел да свикне с всичко ново към него. 

Изображение: https://www.instagram.com/kristian_kostov_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР