Международната седмица на диамантите се провежда в Тел Авив. В

...
Международната седмица на диамантите се провежда в Тел Авив. В
Коментари Харесай

Седмица на диамантите в Израел

Международната седмица на диамантите се организира в Тел Авив. В рамките на събитието специалисти и търговци разискват положението на пазара на диаманти и вероятностите пред него.

Ослепителни диаманти и заети търговци на седмицата на диамантите в израелската столица. Събитието се организира за 11-ти път, а участниците са от 30 страни. По данни на израелското министерство на стопанската система чистият експорт на диаманти на страната за предходната година възлиза на близо 4,4 милиарда $.
Ури Спиро, Израелска диамантена борса: Бизнесът с диаманти минава през голям брой провокации през последните няколко години, изключително в Израел. През 2017 година за първи път имаше стабилизиране, а през 2018-та към този момент се следи растеж, който чакаме да се резервира.
Добрите резултати за пазара на диаманти идват за първи път от 2011 година Според специалистите причина за " рецесията " са били новите регулации в търговията. А в Тел Авив се стекоха търговци на диаманти от целия свят, в това число Мумбай.
Нилеш Чабира, Мумбай: Тук, в Израел, е най-голямото събитие и пазар на диаманти. Според мен страната е един от най-големите търговци и производители. Затова е значимо да сме тук и да купим колкото се може повече диаманти за следваща продажба.
В допълнение основаната в Израел платформа за търговия с диаманти дава разнообразни благоприятни условия за новите купувачи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР