Международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата на дългосрочния кредитен

...
Международната рейтингова агенция Fitch Ratings повиши перспективата на дългосрочния кредитен
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ работи разумно и в интерес на хората, останалото са фалшиви новини от партийните централи

Международната рейтингова организация Fitch Ratings увеличи вероятността на дълготрайния кредитен рейтинг на България от постоянна на позитивна. Агенцията удостовери дълготрайния кредитен рейтинг на България "BBB " в задгранична и локална валута, тавана за рейтинг на страната "A- ", както и краткосрочния кредитен рейтинг в задгранична и локална валута "F2 ". Това написа във Facebook ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Разумната финансова политика, високият стопански напредък, отличната работа на естествените организации, рекордният Брутният вътрешен продукт и генерираният бюджетен остатък са единствено част от аргументите, които дават съображение на Агенцията да увеличи оценката си за България. Поздравления за министър Горанов и държавното управление на Бойко Борисов, от чийто дълготрайни политики към този момент усещаме позитивния резултат. Така работи ГЕРБ - рационално и в полза на хората. А всичко останало е нормално продуциране на подправени вести от партийните централи ", написа Цветанов.

Той оповестява, че е дошъл в столицата на Съединени американски щати, Вашингтон, където ще взе участие като специфичен посетител в Конференцията по политики на Американско-израелския комитет по публични въпроси (AIPAC) по покана на Морт Фридман - ръководител на комитета и Хауърд Кор - основен изпълнителен шеф. "Тридневната конференция събира участници от целия свят и редица водещи политици, специалисти, дипломати и представители на неправителствения бранш и бизнес средите. Като представител на правоохранителната общественост с дълготраен опит, в това число в изпълнителната власт, ще взема присъединяване като представител и в Международния конгрес по сигурност, който се организира в границите на конференцията. Целта на форума е продан на положителни практики и спор по развиването на настоящите въпроси и провокации в бранш сигурност. По време на престоя си ще проведа и редица двустранни срещи ", показва ръководителят на ПГ на ГЕРБ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР