Международната полицейска служба Интерпол публикува данните на обвиненията за поръчител

...
Международната полицейска служба Интерпол публикува данните на обвиненията за поръчител
Коментари Харесай

България издирва чрез Интерпол поръчителя на убийството на Станка Марангозова

Международната полицейска работа Интерпол разгласява данните на обвиняванията за гарант на убийството на Станка Марангозова. Той се търси с алена бюлетина. 52-годишният Иво Масларов е напуснал страната преди месец.
Миналата седмица Министерство на вътрешните работи и прокуратурата разрушиха бандата на офицера от НСО Борис Иванов, който е приел поръчката от Масларов и я упълномощил на двама рецидивисти, един от които ги уличи и описа с детайлности за закононарушението. Станка Марангозова беше разстреляна на 10 октомври м.г. Тя има дълготраен спор с Иво Масларов.

През 2009 година той сключил с нея контракт за ръководство на 150 хиляди евро, от които очаквал висока рентабилност когато се влагат в акции и скъпи бумаги.

После изнудвал жертвата си за пари, които тя му давала, а след това го осъдила да ѝ върне. Масларов беше и обвиняем дружно с Веселин Денков, с който дружно са изнудвали Марангозова преди убийството ѝ. Делото е върнато на прокуратурата, само че се чака още веднъж да бъде импортирано в съда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР