Международната музикална икона Алиша Кийс и 15-кратна носителка на награда

...
Международната музикална икона Алиша Кийс и 15-кратна носителка на награда
Коментари Харесай

Алиша Кийс се завърна! Готви нов албум и световно турне

Международната музикална икона Алиша Кийс и 15-кратна носителка на премия „ Грами “ разгласи, че се завръща на международната сцена и потегля на турне - ALICIA – THE WORLD TOUR. Кийс ще показа своя репертоар от световни шлагери в зали и игрища из Северна Америка и Европа, в това число в именития Radio City Music Hall в родния ѝ град Ню Йорк Сити. Певицата, създател и продуцент ще посети огромните градове на двата континента, измежду които Лондон, Париж, Берлин, Атланта, Торонто, Чикаго, Сан Франциско, Лос Анджелис и други През юни и юли певицата ще се спре в Европа.

Новините за турнето идват и с оповестяването на идния седми студиен албум на Кийс - ALICIA, чиято международна премиера е заложена за 20 март 2020 година Предварителните поръчки на албума започват още през днешния ден, в чест на рождения ден на звездата на 25-ти.

По-рано този месец Keys пусна сингъла „ Underdog “, който бе избран като „ поп-соул парче, с нежно чувство за еуфория “. Песента се трансформира в най-добавяната в Топ 40 на US Radio, а преди нея излязоха „ Time Machine” и „ Show Me Love “, който стана 11-ти #1 сингъл на изпълнителката в еърплей класацията на Билборд „ Adult R&B Songs “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР