Международната медийна компания Viasat World ще предложи хитовата ТВ игра

...
Международната медийна компания Viasat World ще предложи хитовата ТВ игра
Коментари Харесай

Хитовото и ужасно смешно шоу `Наставникът` тръгва по VIASAT EXPLORE

Международната медийна компания Viasat World ще предложи хитовата ТВ игра „ Наставникът “ (Taskmaster) на феновете на своя VIASAT EXPLORE извънредно от петък, 15 февруари, в 22:45. Водещ е номинираният за BAFTA английски артист Грег Дейвис, а негов движимост асистент и основател на шоуто е номинираният за Единбургска комедийна премия Фостър Алекс Хорн.

Наставникът и комедиен исполин Грег Дейвис слага серия от изумителни задания на пет изпълнени с възторг комедианти – Розин Конати, Тим Кей, Ромеш Ранганатан, Франк Скиниър и Джош Уедикомби, като ги кара да се състезават. Дали ще им се наложи да рисуват кон, до момента в който го яздят, да изпълнят черупка от яйце със сълзи или да „ дадат пет “ на 55-годишен човек, едно е несъмнено: тези комедианти в никакъв случай не са били по-състезателно настроени.



Това е доста повече от тест на уменията, мозъка и изобретателността им. Те рискуват освен репутацията си, тъй като с цел да вземат участие, би трябвало да заложат и нещо персонално – може да е скъпо произведение на изкуството, обичана дреха или даже годежен пръстен.

Всеки извършва дилемите независимо, под зоркия взор на Алекс, който ги приканва да употребяват находчивостта, хитрината и хъса си за победа. Боричканията са насърчавани, нечистите тактики – награждавани, а несполучливите опити получават подбив в най-безмилостното и безумно шоу по малкия екран.

В момента, в който се изправят пред Наставника, който ще оцени напъните им, никой от тях не знае по какъв начин се е справил, и по-важно – няма концепция по какъв начин другите са се показали. Ето тук те би трябвало да се опитат да убедят Наставника да възнагради опита им. Резултатите от време на време подлежат на полемика, само че думата на Наставника постоянно е дефинитивна. А щом персоналните им движимости са заложени, те имат всички нужни аргументи да се състезават за тях. Особено за достолепието си.


Телевизионната игра дебютира на 15 февруари, в 22:45 с повтаряне в събота от 23:30 и неделя от 22:00 по Viasat Explore (www.viasatexplore.bg).

Viasat Explore разрешава на природата да опише своята вдъхновяваща история – красива и изненадващо същинска.

Завладяващи истории, разказани от хора на мястото на действието, от близко и персонално.

За да гледате Viasat Explore, свържете се с Вашия локален оператор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР