Международната медийна компания Viasat World, получи три престижни отличия на

...
Международната медийна компания Viasat World, получи три престижни отличия на
Коментари Харесай

„Историята на Европа“ на Viasat History и Epic Drama взимат творчески награди

Международната медийна компания Viasat World, получи три влиятелни оценки на 20-тото издание на интернационалните награди Eyes & Ears , които отличават изключителни достижения в региона дизайна, промоционалните, цифрови и кросмедийни акции. На гала във вторник, 23 октомври, в Мюнхен, Германия, на Viasat World бе присъдена първа премия за „ Най-добър дизайн за печатна реклама или афиш “ за документалната поредност „ Историята на Европа “ на Viasat History.
Трейлърът на „ Историята на Европа “ бе отличен с втора премия в категорията „ Най-добър спот за културно или писмено предаване “ , а още едно второ място бе присъдено за промотата на новия ТВ канал на Viasat World, Epic Drama , в категория „ Най-добра 2D/3D анимация “.
В съдействие с продуцентския сътрудник Found Studio, креативният екип на Viasat World подхваща провокативен и кинематографски метод към премиерата на „ Историята на Европа “ на Viasat History – епична поредност за хилядолетията човешка история в Европа – още веднъж по канала от 5 ноември, понеделник, от 20:05. Тръгвайки от презумпцията, че Европа не е просто континент, а цялост от хрумвания, екипът създава идея, основаваща се на двойки контрастиращи тези, олицетворени от исторически фигури, като ги сплотява по непредвиден метод посредством античното японско изкуство за възобновяване на керамика, kintsugi. Определена от журито на Eyes & Ears Awards като „ впечатляваща, провокираща мисълта и съвременна “, концепцията, на която Found Studio вдъхва живот посредством анимация, е озвучена от Echoic.

Промо видеата на Epic Drama – отличени в категория „ Най-добра 2D/3D анимация “- също са замислени от креативния екип на Viasat World и продуцирани от дизайнерско студио Weareseventeen. Екипът желае феновете на новия ТВ канал да видят по какъв начин драмата се трансформира в епос и видеата би трябвало да надвишават чисто образната си роля и да покажат сърцето на марката, за който разказваческото изкуство е основно.
Детайлната 3D анимация води аудиторията на завладяващо пътешестване измежду богата текстура, преплетена с къси фрагменти от многозначителни подиуми, които дават опция феновете сами да построяват връзки и да си показват истории. Изпълнението е преливащо, неприковано към избран времеви интервал, свикващо палитра от трагични настроения с цялата си комбинация, музика и тонрежисура – от мракобесието на войната през напрегнатото очакване на крими историите до копнежа на романсите.
Пол Еванс , оглавяващ креативната дивизия на Viasat World, началник на сполучливия in-house екип зад наградените акции, разяснява:
“Развълнувани сме да отнесем у дома три оценки Eyes & Ears, което е още по-голям триумф от миналогодишните две награди. Това е удостоверение за изключителния криейтив, който сътворяваме в една доста конкурентна среда.
Горди сме, че поредно ни признават за един от най-хубавите екипи в сектора, с отличителни творчесеки акции, които непрестанно подвигат летвата. Високите оценки в тези три категории демонстрира нашата отдаденост да вършим марките и наличието ни близко за феновете ни. Очаровани сме, че сме в една категория с някои от най-хубавите създатели в света.”

За Viasat World:
Viasat World е интернационална медийна компания с всеобхватно портфолио от канали и SVOD платформи с писмено, трагично, кино и спортно наличие. Предлагайки 27 ТВ канала и услуги по поръчка, компанията има над 164 млн. фенове в над 50 страни и територии. Това наличие на международно равнище е налично на 17 разнообразни езика, експертно подбрано в 19 телевизионни марки.
Родени от ограмна библиотека от висококачествено модерно съдърание, нашите съществени документални канали Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore и Viasat Life, вдъхват живот на историята, описват историите на самата природа и доставят забавление, почерпано от самия живот, посредством вдъхновяващи разкази. Същевременно Epic Drama събира най-големите трагични поредици от целия свят. В добавка предлагаме 9 кино канала TV1000, в това число TV1000 Russian Kino и ViP Premiere, което ни прави водещият снабдител на кино наличие в Русия.

Epic Drama – най-новият канал от фамилията на Viasat History и TV1000 - е наличен във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и посредством NET1 на 129 канал.
Сред министър председателите в стартовата скица на Epic Drama бе основаният от напълно дамски креативен екип „ Блудници “, в чийто втори сезон взе участие и Лив Тайлър, както и луксозният „ Версай “; в средата на март 2018 година дебютира испанският трилър шлагер „ Чумата “, на Цветница - „ Миниатюристът “ по бестселъра на Джеси Бъртън, публикуван и у нас, а през лятото - всички сезони на паметния „ Династията на Тюдорите “. На 16 септември бе премиерата на фентъзи поредицата „ Беоулф: Завръщане вкъщи “, а на 18 октомври - на паметния „ Вавилон в Берлин “. 26 ноември е премиерната дата на ТВ събитието на годината – „ Подводницата “.
Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР