Международната круизна компания Celestyal Cruises официално влиза на българския пазар.

...
Международната круизна компания Celestyal Cruises официално влиза на българския пазар.
Коментари Харесай

Celestyal Cruises с основен фокус върху българския пазар

Международната круизна компания Celestyal Cruises публично влиза на българския пазар. Това заяви тази седмица основният търговски шеф на компанията Лесли Пиден по време на събитие, обвързвано с активността на компанията.

Компанията е профилирана в пътувания в Гърция и до други местоположения в Източното Средиземноморие, като предлага главно All Inclusive 3-4-дневни круизи, както и пътувания от по една седмица.

Защо българският пазар?

От Celestyal Cruises акцентираха над ангажираността си към българския пазар. По традиция, българите обичат да прекарват почивките си в прилежаща Гърция и от компанията са сигурни, че ще имат триумф, генериран от българските туристи.Именно по тази причина България е във фокуса на компанията като основен пазар за новия сезон.
 Снимка 569025
 

Круизните пътешествия до гръцките острови и Източното Средиземноморие стартират от 18 април.

" Много сме щастливи да бъдем в София и да представим нашата компания, която е дипломат на гръцкия круиз. За нас България е значим пазар, защото имаме два страхотни седемнощни круизи  " Идилична Егея " от края на април до октомври, които дебаркират с престой в историческия град Солун, обект на международното завещание на ЮНЕСКО, прочут още и като " гастрономически парадайс ", разяснява Лесли Пиден - основен търговски шеф на Celestyal Cruises.
 Снимка 569026
 

Тази есен, през октомври и ноември ще започва и така наречен от компанията " еклектичен " маршрут. Той ще включва спирка в Солун, както и друга нова дестинация: Кавала - северният, древен гръцки пристанищен град на Тракийско море, постоянно именуван " наследник град " заради кристалночистите си крайбрежни води и именитата живописна панорама към морето.

Очакванията

Celestyal Cruises показаха данни от миналогодишната едвам двумесечна активност на компанията. Въпреки строгите ограничения, свързани с пандемията и късия гръцки сезон, компанията е обслужила 14 000 пасажери при всички прецизни ограничения за здраве и сигурност за пасажерите и екипажа, приложени съгласно наредбите на Европейски Съюз и гръцките управляващи.
 Снимка 569027
 

" Имаме положителни упования за динамичния български пазар. Пътешествениците от България последователно нарастват, като през 2019 година имахме 2254 посетители на борда. Нашата цел е да запазим тази наклонност и през 2022 година след турбуленцията, провокирана от пандемията в туристическия бранш като цяло. В дълготраен проект целим растеж през 2023 година и в следствие с годишно нарастване от 20% на туристите от България ", съобщи Ефи Карнеси - управител " Бизнес развиване за България ".

От Celestyal Cruises досега са открили съдействие с 25 български туристически организации.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР