Международната конференция Образование и бизнес“ на националната телевизия Bulgaria ON

...
Международната конференция Образование и бизнес“ на националната телевизия Bulgaria ON
Коментари Харесай

Истории от бъдещето в юбилейното, 10-то издание на конференцията „Образование и бизнес“


Международната конференция „ Образование и бизнес “ на националната телевизия Bulgaria ON AIR тази година ще бъде доста специфична. „ Истории от бъдещето “ е тематиката на новото 10-о юбилейно издание на конференцията. Тя ще се организира на 13 май, от 19 часа, в Народния спектакъл „ Иван Вазов “ .

 

За по-малко от 2 часа една от най-емблематичните здания в България ще се трансформира в пространство, където посредством забавни съоръжения, вдъхновяващи образци, истории и планове ще се срещнат минало, настояще и бъдеще, с цел да потвърдят, че когато образованието и бизнесът работят ръка за ръка, триумфът е обезпечен.

 

Образование и бизнес “ ще показа нововъведения от всички сфери на живота – от модата, през автомобилния бранш, чак до изкуството, с цел да илюстрира какъв брой е основна връзката сред образованието и бизнеса. Акцент ще се сложи и върху новата цифрова гражданска война, роботизацията, дигитализацията на изкуството, културата и заниманията. Конференцията ще потърси и отговор на въпроса по какъв начин просветителният развой на родените през новото хилядолетие трансформира света на технологиите, онлайн връзките и обществените медии.

 

От основаването на конференцията до момента задачата на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group постоянно е била посредством „ Образование и бизнес “ да сътвори платформа за нови хрумвания, продан на скъп опит с одобрени специалисти от България и света и проявление на позитивните образци. Деветте предходни издания разгледаха смисъла на образованието за развиването на устойчиви общности, водачество, медии, връзки, райони, трансгранични планове и други Сега тематиката е бъдещето.

 

Повече детайлности за предходните издания на конференцията, както и настояща информация за идната ще откриете на https://edu-business.info/.

 

Всеки, който желае да участва на конференцията, може да се записва гратис, като написа на [email protected].

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР