Международната компания Visteon, която произвежда компоненти за автомобилната индустрия, обяви,

...
Международната компания Visteon, която произвежда компоненти за автомобилната индустрия, обяви,
Коментари Харесай

Доставчик на Ford, BMW и Mercedes с бизнес у нас наема 400 души в нова база в Румъния

Международната компания Visteon, която създава съставни елементи за автомобилната промишленост, разгласи, че отваря нова база на Балканите, където ще наеме 400 души.

Новият център на доставчика на марки като Ford, BMW и Mercedes ще се намира в Тимишоара, излиза наяве от информация на уеб страницата Business Review.

В световен мащаб компанията има 40 бази в 18 страни, като измежду тях е и България. У нас тя оперира посредством дъщерното сдружение Visteon Electronics Bulgaria, като за него работят над 680 души.

Компанията възнамерява да наеме 400 души до 2020 година в новия център в северната ни съседка.

В Тимишоара Visteon ще създава програмен продукт за електронното табло, системите за развлечение и така наречен хед-ъп екрани, които демонстрират скоростта на придвижване и друга информация пред очите на водачите. Там ще се работи по планове за клиенти, като BMW, Mercedes, Porshe и Jaguar Land Rover.

Базираната в Мичиган Visteon има 10 000 чиновници в световен мащаб, които работя допълнително от 40 бази по света. Продажбите на компанията за предходната година възлизат на 3,15 милиарда $.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР