Международната компания Leanplum, която има българско участие и е лидер

...
Международната компания Leanplum, която има българско участие и е лидер
Коментари Харесай

Leanplum купува българската Connecto

Международната компания Leanplum, която има българско присъединяване и е водач в региона на мобилния маркетинг, разгласи, че купува българската софтуерна компания Connecto. Тя е профилирана в създаването на маркетингови чат-ботове, както и на артикули, основани на изкуствен интелект.

" Обединявайки автоматизацията благодарение на изкуствен интелект, разработвана от Connecto, с платформата за мобилна ангажираност на Leanplum, марките ще могат да се свържат с клиентите си в действително време посредством необятен набор от свързани прекарвания ", показват от сдружението.

Клиентите на Leanplum ще се възползват от нови благоприятни условия за връзка с потребителите през всички канали, които мобилните устройства дават - чат-платформи, гласови асистенти, директни медийни услуги и други.

" Набиращите известност технологии за взаимоотношение в действително време като гласовите асистенти и чат-ботовете оглавяват смяната на маркетинговата връзка от еднопосочно предаване към двупосочен диалог ", споделя съоснователят и изпълнителен шеф на Leanplum Момчил Кюркчиев.

Connecto е учредена от Васил Поповски, който е изпълнителен шеф, дружно с актуалният механически шеф Радослав Николов и шеф продажби Владимир Русев. Сред клиентите на компанията са Rakuten Viber, Coca-Cola и Visa.

Leanplum води началото си от 2012 година. Компанията е основана в Сан Франциско и има офиси в Северна Америка, Азия и Европа, в това число в София. Leanplum получи финансиране в размер на над 98 милиона $ през предходната година от Norwest Venture Partners, Canaan Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers и Shasta Ventures. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР