Международната комисия на Руската Държавна дума (долната камара на парламента)

...
Международната комисия на Руската Държавна дума (долната камара на парламента)
Коментари Харесай

Русия е готова да покани Виктория Нюланд на разговор за биолабораториите

Международната комисия на Руската Държавна дума (долната камара на парламента) е подготвена да предложения публично заместник-държавния секретар на Съединени американски щати по политическите въпроси Виктория Нюланд да посети Москва като част от нейното европейско пътешестване, съобщи в неделя ръководителят на комисията Леонид Слуцки.

„ В понеделник, 4 април, парламентарната комисия за следствие на условия, свързани със основаването на американски биолаборатории в Украйна, ще организира постоянно съвещание в Съвета на федерацията (горната камара на Народното събрание, бел.р.) “, написа той в своя канал в Telegram.

„ Международният комитет на Държавната дума е подготвен да изпрати публична покана до Нюланд да посети Москва като част от нейното европейско турне ", сподели още той.

Според депутата комисията възнамерява да разиска вероятното въздействие на активността на биолабораториите в Украйна върху епидемиологичната обстановка в Русия.

Нюланд възнамерява да посети Франция, Турция, Гърция, Кипър и Германия на 2-9 април, с цел да разиска обстановката към Украйна и антируските наказания.

Говорителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков сподели по-рано, че специфичната военна интервенция в Украйна е предоставила доказателства, че ръководещият режим на Киев незабавно отстранява следите от финансирана от Министерството на защитата на Съединени американски щати военна биологична стратегия в Украйна.

Той сподели, че чиновниците на украинските биолаборатории са свидетелствали, че на 24 февруари са били незабавно унищожени патогени на извънредно рискови заболявания като чума, антракс, туларемия, холера и други.

Докато свидетелства пред комисията по външни връзки на Сената на Съединени американски щати на 9 март, Нzланд призна, че в Украйна има някои уреди, провеждащи секрети биологични проучвания и Вашингтон се стреми да попречи на съветските сили да получат надзор над тези уреди.

Тя сподели, че Държавният департамент на Съединени американски щати е „ много угрижен, че съветските войски, съветските сили, може да се стремят да получат надзор над [тези лаборатории], тъй че работим с украинците по какъв начин те могат да предотвратят попадането на тези проучвателен материали в ръцете на съветските сили “.

Руското министерство на защитата съобщи, че в действителност това е удостоверение за присъединяване на Пентагона във военно-биологични стратегии в Украйна.

Превод: СМ

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР