Международната федерация по тенис (ITF) обсъжда с правителството на Унгария

...
Международната федерация по тенис (ITF) обсъжда с правителството на Унгария
Коментари Харесай

ITF обсъжда с правителството на Унгария нови дати за финалите на Фед къп

Международната федерация по тенис (ITF) разисква с държавното управление на Унгария вероятните нови дати за провеждането на финалите на " Фед къп ", които бяха отсрочени поради пандемията от ковид, оповестиха за ТАСС от централата.

Надпреварата трябваше да се състои от 14 до 19 април в " Ласло Пап Спорт Арена " в Будапеща с присъединяване на домакините от Унгария, Австралия, Беларус, Белгия, Чехия, Франция, Русия, Словакия, Испания, Швейцария и Съединени американски щати. Турнирът обаче беше отсрочен за неопределен срок поради разпространяването на COVID-19.

" Мачовете от “Купа Дейвид " и " Фед къп ", които бяха планувани до 13 юли, бяга отсрочени, както и всички шампионати под егидата на ITF. Но подготовката за тези надпревари продължава. Ние поддържаме непрекъсната връзка с домакините на тези шампионати, в това число държавното управление на Унгария и унгарската федерация по тенис, с цел да определим нови дати, на които може да се играят срещите от " Фед къп ", обявиха за ТАСС от Международната федерация по тенис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР