Международната федерация по борба (UWW) заяви в МОК плажната борба

...
Международната федерация по борба (UWW) заяви в МОК плажната борба
Коментари Харесай

Заявиха плажната борба за Олимпийските игри през 2024 година

Международната федерация по битка (UWW) съобщи в МОК плажната битка в програмата за Олимпийските игри Париж 2024. И то в 4 категории единствено при дамите, осведоми формалният уебсайт на Българската федерация по битка.

" Така ще се доближим до салдото сред половете - съобщи Ненад Лалович, президент на UWW пред авторитетното френско издание " Екип ". - Състезанието по плажна битка в Париж може да мине в рамките дневно, защото се допуска, че ще има по 10 девойки във всяка категория. А и ще използваме игрището за плажен волейбол край Айфеловата кула ".
 Национал измежду доброволците в битката с ковид
Национал измежду доброволците в битката с ковид

" Бъдете виновни и ще пребъдем! Останете си у дома! "

В момента олимпийската битка разпределя 18 комплекта медали, като 12 са при мъжете надлежно в класическия и свободния жанр, а другите 6 са при дамите, по този начин салдото ще стане 12:10.

Междувременно България към този момент може да се похвали с орден от сходен конгрес. На първите плажни олимпийски игри в Доха през септември Миглена Селишка взе бронз в категория до 50 кг.

Страната ни има триумфи и при мъжете още в дебютното издание на Световното в Обзор 2009. Тогава Николай Станчев (85 кг) и Димитър Кумчев (над 85 кг) стават първенец, а отборът ни печели още два сребърни и един бронзов орден.
 Д-р Стругаров: Предложих да съберем всички тимове на Белмекен, само че не се одобри
Д-р Стругаров: Предложих да съберем всички тимове на Белмекен, само че не се одобри

" Не ни остава друго, с изключение на да чакаме "

Освен плажната битка в МОК са получени поръчки за включването в програмата още за дисциплините сърфинг, скално катерене, скейтборд, брейк данс, морско гребане, паркур и плажен хандбал.

Окончателната стратегия за Игрите във френската столица ще бъда одобрена в края на годината.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР