Международната боксова федерация – IBF очаква да научи каква ще

...
Международната боксова федерация – IBF очаква да научи каква ще
Коментари Харесай

Ето кога Кубрат Пулев ще се бие срещу Антъни Джошуа или Анди Руис!

Международната боксова федерация – IBF чака да научи каква ще бъде ориста на българския професионален боксьор Кубрат Пулев . Лицензът на българина в Съединени американски щати му е лишен от март месец след случая с репортерката Джени Суши.

След успеха си над Богдан Дину - Кобрата целуна американката, след което тя повдигна обвинявания против него. В момента българинът е в Америка, където минава развой на обучителен курс по предварителна защита на полов тормоз, което бе част от наказването му. 22 юли обаче е доста значима дата за българина=
огава от щаба на Пулев ще желаят наказването му да бъде понижено и вместо на 23 септември, да получи лиценза си още идния месец. Worldboxingnews написа, че има огромни шансове от Калифорнийската атлетическа комисия да са благосклонни към 38-годишния боксьор. Пулев ще бъде изслушан и ще би трябвало да покаже доказателства, че е извършил всички стъпки, които му бяха подредени.
Kubrat Pulev fate revealed on July 22, Ruiz v Joshua 2 winner pending https://t.co/hCqTthqjIq
— (@WorldBoxingNews) June 30, 2019
Боксовото издание изброява и какви са разновидностите за Кобрата в идната близо година, като той остава главен претендент за пердах за международната купа на IBF. При състояние, че боксьорът ни си върне още в края на юли лиценза, то го чака известно време на подготовка, с цел да може да се показа почтено против международния първенец.


Независимо дали това ще е Анди Руис, или Антъни Джошуа след реванша посред им. От боксовото издание настояват, че е доста допустимо Кобрата да има пердах през август месец и по-късно още един, който да е ноември или декември. Когато е плануван и вторият епизод сред Руис и Джошуа. Това значи, че чак през 2020 година - март или април, Пулев най-накрая би могъл да излезе в борба за международната купа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР