Международна видеоконферетна връзка за коронавируса се провежда в момента. От

...
Международна видеоконферетна връзка за коронавируса се провежда в момента. От
Коментари Харесай

Борисов се включи в международна видеоконферентна връзка за коронавируса ВИДЕО

Международна видеоконферетна връзка за ковид се организира сега. От българска страна в нея вземат участие министър председателят Бойко Борисов и Оперативният щаб за ковид у нас.

Вече приказваха израелският министър председател Бенямин Нетаняху, унгарският министър председател Виктор Орбан, италианският Джузепе Конте, австрийският канцлер Себастиан Курц и румънският министър председател Лудовик Орбан.

Експертно мнение дават експерти от всички страни - участнички в конференцията.



Най-важната дума в този диалог е "солидарност ". Много е значимо да осигурим най-малко тестванията за нашите страни. Важно е светът да се напрегне и да откри решение. Убеден съм, че стопанската и финансова рецесия чукат на вратата.

Изключително обезпокоени сме и поради незаконните мигранти, които влизат в Европа. Това са стотици хиляди хора, които не са под надзор. Идват от доста тежко инфектирани региони, тъй че това е в допълнение утежняваща обстановка в района ", сподели българският министър председател Бойко Борисов.

Той увери водачите, че у нас са въведени строги ограничавания. "В България проблем е затварянето на учебните заведения и детските градини, тъй като родителите не могат да отидат на работа. Освен това, в случай че градският превоз в случай че бъде спрян, ще блокираме всевъзможен икономически живот ", добави министър-председателят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР