Международна консултантска компания е интервюирала 1070 души и е установила,

...
Международна консултантска компания е интервюирала 1070 души и е установила,
Коментари Харесай

По време на почивка се караме за работа

Международна консултантска компания е интервюирала 1070 души и е открила, че най-често споровете сред съпрузи по време на отмора се дължат на работата. Така 54% от респондентите оповестяват, че са влезнали в спор с половинката си заради обстоятелството, че някой от тях е отделял прекалено много време за бизнес по време на отпуската.

Проучването е посочило, че съвсем половината от запитаните отделят време за работата си по няколко пъти дневно, до момента в който са на отмора. Никой от интервюираните не е удостоверил, че е изцяло изключен от служебните си задължения, до момента в който е във почивка.

Къде да почиваме, какъв брой пари да похарчим, какви фотоси да качим в обществените мрежи - са тематики, които също стават причина за спор сред съпрузите преди и по време на отпуската, заяви още Travel and Leisure.

Повече от 95% от интервюираните възнамеряват да вземат отмора от най-малко една седмица, само че съвсем две трети признават, че от време на време им се постанова да съкратят почивните дни заради публични отговорности. Близо половината (47%) от тези, които са били принудени да се занимават със служебни каузи по време на ваканционния интервал, са споделили, че е трябвало да вземат решение незабавни въпроси. И единствено 19 на 100 оповестяват, че просто обичат да работят.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР