Международен престъпник, издирван близо 10 години из целия свят, е

...
Международен престъпник, издирван близо 10 години из целия свят, е
Коментари Харесай

10 години дирят Михаил по целия свят заради страшна шашма у нас през 2009 г., но днес от 13:30 часа в Бургас той ще...

Международен нарушител, търсен близо 10 години из целия свят, е бил хванат преди броени дни в Гърция. 59-годишният Михаил Каракостас към този момент е предаден на българските управляващи и през днешния ден ще застане пред бургаските магистрати.

През 2011 година Каракостас е разгласен за общодържавно и интернационално търсене от България. Срещу него е издадена и Европейска заповед за арест от Окръжна прокуратура – Бургас.

Гръцкият жител е търсен за закононарушения, осъществени в Стара Загора и Слънчев бряг, през лятото на 2009 година Само за по-малко от седмица измамникът съумял да пробута в банка и обмен бюро подправени пътнически чекове " Американ експрес " за близо 8 000 лв.. Той е оголен от внимателен чиновник в морския ни курорт, който не се вързал на номера и отказал да одобри книжата на стойност 500 евро.

Хитрият измамник обаче съумял да се измъкне от полицията. След претършуване в хотелската стая на чужденеца са открити още 5 подправени пътнически чека всеки за по 500 евро.

Каракостас ще се изправи през днешния ден от 13:30 часа пред Бургаския областен съд. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи от 2 до 8 години затвор, прецизира Флагман.бг.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР