Междуличностните противоречия в коалиция „Обединени патриоти" се отразяват негативно на

...
Междуличностните противоречия в коалиция „Обединени патриоти" се отразяват негативно на
Коментари Харесай

Цветанов: Междуличностните противоречия в Обединени патриоти се отразяват негативно на ГЕРБ

Междуличностните несъгласия в коалиция „ Обединени патриоти " се отразяват отрицателно на ГЕРБ, само че рецесия в ръководството няма и съглашение с съдружните сътрудници се извършва напълно, съобщи през днешния ден в Пещера ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Защото, когато сме подписвали съдружното съглашение, когато сме приемали управническата стратегия, всички тези стъпки за приходите, за секторните политики, за сериозния акцент в образованието, ние го изпълняваме 100 %. Има на моменти несъгласия сред персони в нашите съдружни сътрудници Оперативна програма, които са три обединения, които, разбирате, че самите те имат някакъв проблем понякога, който би трябвало да решат, само че то не е концептуално за ръководството ", сподели той.

Страната ни през днешния ден не се нуждае от предварителни избори. Няма социална поддръжка за някаква опция, тъй като такава липсва, съобщи още Цветанов. Той напомни, че все още бюджетът, който ще се гледа за 2019 година, е с 5 милиарда лева повече, т.е. страната ще направи повече разноски за подобряването на живота.

"Когато някой желае да предизвика рецесия, това значи, че той не желае да реши проблемите на хората, а да ги отсрочи във времето. Ние вършим тъкмо противоположното. Искаме постоянна страна и фактът, че страната ще похарчи с 5 милиарда лева повече спрямо тази година и то без да се усили дефицитът, приказва точно за непоклатимост, добре работеща стопанска система и отлична събираемост на приходите ", изясни Цветанов.

В Пещера Цветан Цветанов участва на откриването на актуализирана постройка на общинската администрация и на нова спортна площадка.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР