Междуконтинентална балистична ракета на Северна Корея е паднала в морето

...
Междуконтинентална балистична ракета на Северна Корея е паднала в морето
Коментари Харесай

Балистична ракета падна в Русия, Москва опровергава

Междуконтинентална балистична ракета на Северна Корея е паднала в морето в изключителната икономическа зона на Русия, разгласи помощник-генералния секретар на Организация на обединените нации Халед Хиари.

Засега няма ясна информация за рухване на изстреляна от КНДР ракета в икономическата зона на Русия, съобщи съветският зам.-министърът на външните работи Андрей Руденко пред изданието lenta.ru.

„ Моите сътрудници, дружно с Министерството на защитата, не престават да проверяват това, само че към този момент няма ясна информация, че ракетата е паднала в икономическата зона на Русия “, акцентира дипломатът. Според Руденко всички изстрелвания, осъществени от КНДР, са отговор на дейностите на Съединени американски щати и техните съдружници. „ Те в действителност предизвикат Северна Корея да построи своята отбранителна мощност “, сподели говорителката на съветското Министерство на външните работи Мария Захарова, която също удостовери, че няма данни за рухване на севернокорейска ракета в изключителната икономическа зона на Русия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР