Mеждуинституционалната работна група за разработване на подзаконови нормативни актове по

...
Mеждуинституционалната работна група за разработване на подзаконови нормативни актове по
Коментари Харесай

Работната група за подготовка на подзаконовата уредба по Закона за социалните услуги проведе първото си заседание

Mеждуинституционалната работна група за създаване на подзаконови нормативни актове по Закона за обществените услуги организира първото си съвещание през днешния ден в Министерството на труда и обществената политика.

Заседанието беше ръководено от ръководителя на работната група - заместник-министър Зорница Русинова. По време на съвещанието участниците се сплотиха към концепцията работата по подзаконовата рамка да бъде транспарантна и да протече консенсусно и в дух на съгласие.

Целта на работната група е да предложи планове на Наредба за планирането на обществените услуги, Наредба за качеството на обществените услуги, Правилник за използване на Закона за обществените услуги и на Наредба за стандартите за възнаграждение на труда на чиновниците, осъществяващи действия по даване на обществени услуги, които се финансират от държавния бюджет.

В работната група вземат участие над 80 специалисти от министерства, организации, обществените сътрудници, неправителствени организации, интернационалните организации и университетските среди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР