Междуградски автобус, пътуващ от Пловдив за село Марково, заряза пасажерите

...
Междуградски автобус, пътуващ от Пловдив за село Марково, заряза пасажерите
Коментари Харесай

Рейсът за Марково закъса, свали пътниците ВИДЕО

Междуградски рейс, пътуващ от Пловдив за село Марково, заряза пасажерите си посред пътя, под претекст, че му е свършило горивото. Неприятната преживелица се е разиграла във вторник следобяд. Поне 20 души, измежду които и майки с деца, са били принудени да вървят най-малко километър пешком, с цел да се приберат в селото. Куриозното в тази ситуация е, че малкко по-късно автобусът „ с празния контейнер “, потеглил, задминал свалените от него пешаци и отпрашил към Марково.

„ Пътувахме, когато автобусът внезапно спря. Шофьорът ни сподели: „ Слизайте, горивото свърши “, описа една от пътничките. След това изрично заявление, хората с принуда си взели багажа и, щат-не щат, поели пешком нагоре. Някои от тях пробвали да спрат на автостоп преминаващи коли, само че не ги огряло.

Малко преди табелата за Марково обаче пристигнала втората неприятна изненада. Закъсалият рейс се задал зад пешаците. Водачът обаче даже не си помислил да спре и да натовари хората, а кондукторката сама се засмяла на махащите към автобуса нещастници, а празното возило отпрашило нагоре.

След неприятната преживелица фейсбук загря от изявления и мнения по тематиката. Повечето от потребителите се чудеха по какъв начин може превозвачът да не пресметне какъв брой гориво е належащо на рейса за курса, който е 4-5 километра. Други допълваха, че някой е източил нафтата.

А трети просто заключиха: Такава е тъжната реалност в БГ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР