Между зодиите има съвместимост, която се базира на техния слънчев

...
Между зодиите има съвместимост, която се базира на техния слънчев
Коментари Харесай

Съвместимост между зодиите по слънчевия знак

Между зодиите има съгласуемост, която се базира на техния безоблачен знак. Има четири детайла - огън, земя, въздух и вода, и по три знака от всеки детайл - общо дванайсетте зодиакални знака. Всички те се разделят още на мъжко и женско начало, като мъжките знаци са - огънят и въздухът, а женските- земята и водата.

Всеки човек, имайки 10 планети в персоналния си хороскоп, е композиция от разнообразни детайли, само че постоянно има един или два, по-рядко три, които доминират. Тогава споделяме, че индивида е присъщ за зодията си.

При взаимоотношенията хармонично си кореспондират мъжки с мъжки и надлежно женски с женски знаци. Вижте ги:

Зодия Овен 

Овенът си пасва с Лъв и Стрелец, а също и с Овен, макар че в този случай може да се сблъска със същите проблематики в характера, които самият той носи.

Хармонични за Овен са и Близнаци и Водолей, като с Везни се добавя, само че може да има и различия.

Трите зодии, които обичат вечно (ВИДЕО)

Зодия Телец

Телецът има положителни партньорства със земните знаци - Телец, Дева и  Козирог, а също и с Рак и Риби. Със Скорпион може да се добави доста добре, само че при умишлено отношение. В противоположен случай са вероятни несъгласия.

Зодия Близнаци

За Близнаците са подобаващи Близнаци, Везни и Водолей, както и Овен, Лъв и Стрелец. При връзките със Стрелец може да има както разлики, само че и допълнение.

Зодия Рак 

Подходящи са Рак, Скорпион и Риби, а също по този начин Телец, Дева и Козирог. При Рак - Козирог има допълнение, само че е допустимо и опълчване.

Зодия Лъв

Зодия Лъв има хармонични връзки с Овен, Лъв и Стрелец. Също по този начин и Близнаци, Везни и Водолей. С Водолей има допълнение на противоположни качества, за което е належащо нужното себепознание.

Зодия Дева

За Девата - Телец, Дева и Козирог са сполучливи комбинации. Също Рак, Скорпион и  Риби, като с Рибите макар разликите има капацитет за положителни връзки.

Зодия Везни 

Везните си партнират най-добре с Близнаци, Везни и Водолей, както и с Овен, с който е нужно сливане на противоположностите. Също и с Лъв и Стрелец.

Зодия Скорпион

За Скорпионът са подобаващи знаците Рак, Скорпион и Риби, както и Телец, и Козирог. В известна степен и Дева.

Зодия Стрелец

С Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци има привличане и допълнение, само че и различност. Везни и Водолей също са подобаващи.

Зодия Козирог

Козирогът се добавя с Телец, Дева, с Рак, само че опълчване и разнообразни ползи. Подходящи са и Скорпион и Риби. Козирог с Козирог е допустима композиция.

Зодия Водолей

Водолеят си хармонира най-добре с Близнаци, Везни и Водолей, както и Овен, и Стрелец, а с Лъв има допълнение на особеното.

Зодия Риби

Рибите си подхождат с Рак, Скорпион, Риби, Телец и Козирог. Също е Дева - въпреки са разнообразни те се балансират добре.

Имайте поради, че тук приказваме единствено и само за слънчевия знак. А към този момент самостоятелно в хороскопа на всеки може да се види всичко с по-голяма акуратност и конкретика.

И още по тематиката за зодиите, връзките и сътрудниците:

Защо другите зодиакални знаци се разделят с сътрудниците си

Най-отблъскващите привички, които убиват романтиката

Пари, изневери и отчуждение са измежду най-популярните аргументи за разлъка

Астрологични рекомендации: Как да изберем подобаващ сътрудник?

Двойките зодии, на които не им е писано да бъдат дружно (ВИДЕО) По тематиката 5 аргументи които карат мъжете и дамите да се разделят
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР