„Между вас има задочен спор в социалните мрежи. Какво да

...
„Между вас има задочен спор в социалните мрежи. Какво да
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова и доц. Стойчев спорят жадно за власт чудовище ли е Радев

„ Между вас има неприсъствен спор в обществените мрежи. Какво да чакаме в този момент? Какви са вашите упования за президентския избор, откакто стана ясно, че и ректорът на СУ проф. Анастас Герджиков ще влезе в борбата “, това съобщи водещият на утринния блок на Българска национална телевизия Иво Никодимов във връзка гостуването в студиото му на доктор Цветеслава Гълъбова и социолога доцент Стойчо Стоев.

„ Не всички, които имат искания, са интелигенти. Моите упования ги заявих с това, че поддържах Румен Радев и Илияна Йотова “, съобщи Гълъбова, която е в инициативния комитет, издигнал настоящия президент за втори мандат.

„ Хубавото за гласоподавателите е, че имаме избор. Това са двама изцяло разнообразни претенденти.
Радев е вид претендент, който освен сплотява, само че и провокира някои реакции против себе си.
Проф. Герджиков пък постоянно е бил доста диалогичен и отборен човек. Той е име самичък по себе си без да се обвързва със Софийския университет.
Ако има още един-двама забавни претенденти ще бъде още по-вълнуваща акция “, разясни доцент Стойчев.

Тук водещият Иво Никодимов помоли гостите си да разясняват какви са настройките в обществените мрежи, само че без да влизат в разногласия, каквито избухнаха сред тях двамата преди дни. Политологът Стойчев попита във ФВ: Какво прави тази очеизбождаща жена до Радев?!

Гълъбова се намеси, че Радев не бил жадно за власт страшилище, което желае президентска република, а пък доцент Стойчев я репликира, а тя се сопна: „ Не ме прекъсвайте, господине! “.

„ ГЕРБ не издигат тясно партийна кандидатура, с цел да търсят по-широка поддръжка. Именно поради това и Радев е повдигнат от предприемчив комитет. Ако ГЕРБ-СДС поддържат проф. Герджиков, то това би било добър контрапункт на Радев, тъй като Герджиков е всичко, което Радев не е “, обясни доцент Стойчев.

Той бе безапелационен, че личността на самия претендент е доста значима.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР