Между стабилния Сатурн, който ни учи колко важна е дисциплината,

...
Между стабилния Сатурн, който ни учи колко важна е дисциплината,
Коментари Харесай

Супер Луната в Козирог ще се отрази най-силно на тези 3 зодии

Между постоянния Сатурн, който ни учи какъв брой значима е дисциплината, и мечтателния Нептун, който разрушава илюзиите ни по време на своята назадничавост, може да ни се коства, че астрологичният календар това лято е много натоварен. Такъв е изключително казусът с пълнолунието през юли 2022 година, известно още като Супер Луна. To осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог. За зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него това значи, че луната ще хвърли своята светлина върху техните амбициозни цели и публичен живот. Ето кои са тези зодии:
Рак
Отношенията ви следва да станат интензивни, Раци, защото пълнолунието раздрусва вашия шести дом на партньорства. Учите се да подправяте нещата, вместо да се оттегляте в черупката си, само че тази луна предлага опция да прегледате по какъв начин можете да внесете малко непоклатимост в персоналните си връзки. Пълнолунието в Козирог е противоположно на вашия знак, а опозициите нормално водят до балансиращи дейности, тъй че ще бъде значимо да съгласувате възприятията и дейностите си.
Козирог
Не единствено, че пълнолунието през юли е във вашия роден знак, само че вашият планетарен шеф, Сатурн, е в своето ретроградно придвижване в свободолюбивия Водолей. Това значи, че тежките тематики за самодисциплина и търговия ще доминират по време на пълнолунието, принуждавайки ви да мислите отвън зоната си на комфорт. Козирозите евентуално ще имат дълбоки прозрения по отношение на последните шест месеца от живота си. Те ще бъдат чувствителни прочувствено, само че могат да бъдат сигурни, че това, което би трябвало да бъде трансформирано, евентуално ще бъде осветено.
Водолей
Пълнолунието през юли може да ви накара да се почувствате изключително изолирани, до момента в който се фокусирате върху най-важните за момента планове. Става въпрос и за това по какъв начин персоналният ви живот се отразява на връзките ви с близките, в случай че въобще се отразява. Съсредоточете се върху разделянето на вашето подсъзнание. Водолеите ще се задействат по време на това новолуние, тъй като Сатурн сега минава през техния знак. А заради връзката на Луната с Плутон може да има структурни промени, които би трябвало да се случат в подсъзнанието, с цел да се реализира смяната.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР